.

kom hem från träningen för en stund sen. blev där typ en halvtimme längre, för pappa skulle typ sitta med när damernas förra tränare snackade med damerna, så ah vi stannade där en halvtimme. träningen gick bra, bara det aatt jag fick lov hoppa av på slutet bara för min äckliga huvudvärk, men likom för övrigt så gick det riktigt bra. jag ska hoppa in i duschen snart typ, sen ska jag antagligen bort till papsen och se efter albin tillsammans med sarah & samanthaa.
men, jag bloggar kanske senare. :)

puωs ♥


30 juli

kan man ha tråkigare? - tror faen inte det.

vaknade runt tio idag, men klev upp först typ runt elva.
satte mig framför teven typ, kikade lite teve. sen satte jag mig här. jag är värsta jättetrött, så ska alldeles strax lägga mig i soffan igen och kika lite på teve, och vila bort huvudvärken så jag kan & orkar träna senare. vädret är inte direkt roligt, så jag pallar inte göra någonting idag, mer än träna. saknar älskling gör jag också, som faen. - han borde vara här nu tycker jag så jag får någonting att göra :$ eheheh.

blir soffan nu, & kika på ellen degeneres show, min favorit :D
nås på telen hhela dagen.

puωs ♥
bara angelica

GRATTIS TONY.


grattis tony. hoppas du får en bra dag (a
du stället alltid upp, & dt uppskattar jag. ♥

det är inte lätt när det är svårt

jag bloggar knappt längre, men vadå. händer ju inget intressant så har ju inget att skriva? + att typ ingen läser den, och typ jag får inte alls många kommentarer, & ingen hjälper ju mig med vad som är intressant att läsa om, så liksom.. vad gör man?

i alla fall, jag kom hem typ för en stund sen. för när mamma kom hem från jobbet, kom typ sarah & oscar och hämtade oss, så for vi ner på Roma och tjocka pizza. sen blev det åsen, skulle till morfar. och där träffade vi på moster, malin och sofie två av alla kusinerna, och deras barn typ, tre av dem iaf. ehm, sen typ for dem och jag och mamma gick upp te övervåningen, och kikade genom mormor's saker, och så satte vi oss på hennes sida av sängen och kikade i lådor, luktade på kläder, kollade på smycken och sånt. helt otroligt att hon är borta liksom, jag har fortfarande inte fattat det. man tror liksom att hon ska sitta där, lika glad som vanligt i sin stol och krama en sådär varmt och gott när man kommer innanför dörren, men nejdu.. vi började gråta tillslut.
sedan satte vi oss i soffan där och kollade på teve ett tag, sen bar det av till bror. satt där i en halvtimme, 40minuter. sen åkte vi hem. nu sitter jag här, och har precis snackat med älskling i 59minuter typ. ska alldeles strax gå och lägga mig.



- jag saknar dig mormor, helt otroligt mycket. jag vet att du inte kommer tillbaka, men jag önskar att det vore tvärt om, att du ska sitta där på din stol och vara så varm och levnadsglad.. vänta på mig mormor, för jag kommer till dig tillslut. det är åtta, snart nio månader utan dig här på jorden, det är verkligen hemskt. jag ska leva för dig mormor, varje steg är för dig. jag saknar dig riktigt mycket. du cirkulerar i mitt huvud dag som natt. jag saknar hela dig, dina goa och sköna kramar, dina mjuka pussar mot min kind. allt jag vill är att du ska komma tillbaka mormor. jag vill att du ska veta att du alltid är med mig, vart jag än är. alla dess steg jag tar, är för dig mormor. och jag kommer aldrig någonsin att ge upp livet, för jag vet att du vill att jag ska kämpa genom allt i livet, & jag vill absolut inte svika dig. jag älskar dig mormor, och kommer föralltid att göra. tveka aldrig. ♥ / din egna linda marie angelica karlsson.

- och till dig moster, jag vet att du är stark och klarar allt. efter allt du har gått igenom borde du klara detta också. vi är med dig hela tiden, vi tänker på dig och stöttar dig till tusen. ville bara säga det. jag älskar dig oerhört mycket moster, från vaggan och enda ner i graven. ♥



» jag fick lov att skriva av mig..


ska bara borsta tänderna & tvätta bort sminket nu, sen blir det sängen.
smsa massor med mig, och kommentera.. för,
jag ÄLSKAR kommenterer. :D

puωs ♥
bara angelicah

outfit & facelook


korta jeans - kommer inte ihåg vart dem är köpta.
linne - köpta på cubus.

29 juli

hej bloggen.
vaknade runt nio idag, men låg i sängen till ttyp tio? skickade låtar och sånt shiet till lillasyster. iaf, jag gick upp då och åt frukost framför teven. kikade på sjunde himlen, världens bästa serie! satt vid datorn ett tag. sedan plattade jag håret, satte mig framför teven igen, satt där ett bra tag. sen skulle samantha ut med hanna, så hon for. jag hade ingenting att göra, så jag sminkade mig, & tog på mig kläder. sen ffotade jag lite.
nu sitter jag här typ, helt ensam hemma, sitter inne på bilddagboken, msn & knarkar musik. finns inte så mycket annat att göra liksom. något förslag någon? :)

+ att jag och min älskling har varit tillsammans en underbar månad idag.
jag älskar dig helt enormt mycket elias, av hela mitt hjärta.
29 juni 2009, då nu & föralltid. ♥

- ett grattis kanske? :$



ska nog hitta på mig någonting nu innan jag dööööör ttyp.
ni når mig på telen hhela dagen. smsa elr ring (mp
.

puωs ♥
bara angelicah

28 juli

hej bloggen.
vaknade runt halv tolv idag. gick upp ttyp. lite senare ringde älskling, och jag snackade med honom ett tag. sen kom ttyp pappa hit, och jag fick lov att lägga på för jag skulle byta om och följa bort dit. och jag hann inte äta här hos mamma, så jag åt frukost hos honom. iaf, sen kikade jag teve, satt lite vid datorn, låg på studsmattan och lite sånt shit, chilla bara. sen blev det fotbollsträning. damerna tränar med oss nu mer, eftersom deras tränare/lagledare hoppat av, och det gick väl bra. lite varmt ttyp, och en fällde mig så jag landade på magen, och fick ont inuti, under bröstet, men det fick la gå ändå. först gjorde vi någon slalomövning, sen ttyp någon annan, md lite nick och kick och sånt, sen blev det skottövning, bredsida och vrist. riktigt roligt. och skottet sitter kvar. sen blev det match, först damerna vs yngre, sen blev det blandat. gick rätt bra (y) roligt var det i alla fall.

sen kom vi hem. och samanstha och hanna skulle och bada, så samantha fråga om jag skulle hänga med, så det gjorde jag. det var riktigt skönt faktiskt, har inte badat sen vi var i Tanumstrand liksom. i alla fall, så pappa skjutsade oss till långtjärn så badade vi där, i typ 30 minuter, tvättade håret och lite sånt shit. riktigt riktigt sköönt!
sedan bar dt iaf av hemmåt.


samantha 


sjön. dock inte finaste vädret då, men liksom. skönt var det :)


och så snygging'en själv då (h) <3

- haha, nu ska jag ta en snabbdusch, sen blir det antagligen sängen. äckelhuvudvärk.
men smsa massa med mig :)

» och, kommentera massor. jag ÄLSKAR kommentarer. :'DD
.

puωs ♥
bara angelica

(s)

godnatt. ;* <3

27 juli

hej blωoggen.
vaknade runt helv elva idag, gick upp och satte mig här och åt.
sedan duschade jag, fixade mig ttyp, satte mig och kikade på top model. sen ringde elias baby så jag pratade med honom ett tag.
- jag saknar dig helt enormt älskling. :$ 
sen satte jag mig i soffan och kikade på extreme home makeover först, sen Tyra Banks Show ttyp. sen satte jag mig här, och typ kikade runt lite. sen gick jag och syster ner och handlade pringles och cola, så vi satte oss i soffan och tjockade dt.
nu sitter jag här och har typ precis tittat på The Cougar, tror jag ska sätta mig i soffan snart och kika på lipstick jungle, bästa serien.


. jag bloggar inte så ofta längre, pågrund av att folk knappt läser den, och ingen typ kommenterar den.
ingenting som är roligt liksom. kanske skriver om tråkiga saker, vad vet jag?
så, vad tycker ni folket? ska jag ha kvar den, eller inte? tacksam för svar.
jag är öppen för förslag på vad jag kan skriva om, vad ni tycker är intressant och läsa om och så vidare.


puws
bara angelica

GRATTIS ROBIN.


grattis robin. hoppas du får en bra dag (a
världens bästa kusinbarn. ♥

26 juli. - jag älskar dig elias ♥

hejsan bloggen. ω
förlåt för dålig uppdatering av skrivandet denna helgen, men jag har varit rätt upptagen md älskling hela helgen.
men i alla fall,
idag vaknade jag och elias halv tio, eller iaf jag av att min tele ringde, elias bad mig ställa den inatt, så jag gjorde det. vi låg i sängen och myste, & grät och allt vad vi gjorde. han fick typ sms? där hans föräldrar frågade vilken adress dt va till mamma sen så kom dem. vi pussades. grät inne först, och höll om varandra. sedan gick vi ut på trappan, där hans föräldrar satt i bilden, mamma gick typ ut och snackade med dem, medans jag och älskling ttyp stod på trappan & grät. efter typ 15 - 20 minuter ville hans förädrar åka, så vi gick ner till dem, och tog Leif i hand och kramade Ann-Katrin. riktigt snälla svärföräldrar. :')  och dem verkade gilla mig, som elias sa så gjorde dem det, vilket var riktigt roligt att höra.

- elias, du anar inte hur mycket jag verkligen älskar dig. de få stunder vi delar tillsammans, är ett skäl till att jag vill fortsätta att leva. du har fått mig upp på fötterna igen, från bottern upp till toppen. du får mig att orka leva älskling. du får mig alltid på bra humör, och tillsammans med dig är allting bra. och jag är enormt lycklig att jag har dig, liksom jag av alla tjejer fick dig, helt otroligt. vi klarar detta tillsammans älskling. vi två tillsammans är oslagbara, eller hur?
jag litar på dig till 110procent, och kommer alltid att göra. jag kommer
aldrig att lämna dig baby, aldrig. din hand i min, dina läppar mot mina & din kropp intill min, då är livet som underbarast. jag hoppas att du någon gång kommer förstå hur mycket jag älskar dig, och hur otroligt mycket du betyder för mig. ord kan inte beskriva. du är den finaste människan på jorden, och den mest underbara. kung karlsson [hjärta] drottning björklund, då nu & för all framtid.
jag älskar dig till tusen elias björklund, glöm aldrig det!



25 juli

är md babyh, har inte tid att blogga liksom.
bloggar igen när jag har tid, och lust :D

puws

24 juli

hejhej bloggen.
ehm, jag vaknade för en sen typ. eller ah, först typ två minuter i åtta var dt någon som ringde mig på dolt, men jag palla inte svara så jag lät det ringa. men iaf, jag vaknade runt nio, och gick upp typ tio över. tror jag ska hoppa in i duschen en snabbis snart, sen börja fixa mig? :) elias älskling kommer ju idag, men han skulle typ ringa? mig när han var framme och när jag skulle gå ner och möta honom :) iiiiihih, underbart ffs :$

bilder kommer antagligen senare, vet inte riktigt än, men jag har både telen & kameran md mig så ;* (a
men ah, jag bloggar senare igen :)


puws

bara angelica


sängen

jag ligger i sängen med telen i handen, och bloggar, jag är smart (y)
men jag sova nu (:

puws ♥

natti

jag har typ nyss duschat, och ska bara torka håret & platta det nu, och borsta tänderna, sen ska jag lägga mig och smsa och läsa lite, och lyssna på musik elr radio, på telen typ. ehm, men jag ska dra och fixa dtdär nu, så jag kommer i säng någon gång. elias babyh kommer ju imorgon så, måste vara pigg liksom. fatta underbart det kommer vara, ihihihi :$ <6


iaf, puws & godnatt på er ♥
bbara angelicah

älska

då var träningen slut för denna gången då, träning igen på tisdag.
seriöst, riktigt skönt var det att träna idag. springa på en gräsplan och jaga en boll i regn, och halka & ramla lite då och då, sminket rinner & håret är riktigt blött, finns faktiskt ingen bättre sport.. tycker jag då. konditionen var inte så dålig som jag trodde, och denna gång höll faktiskt mina knän och allt sånt riktigt bra, förrutom fötterna, som jag får värsta "krampen" i ett tu tre, tack vare mina nya fotbollsskor (y, men, liksom dt äe någonting man får leva med, lär inte vara den enda gången det kommer vara så heller så liksom, ah :D iaf, sköönt var det !
ska hoppa in i duschen nu, mina kläder är blöta, sminket har runnit och håret ser ut som jag vet inte vad, men liksom vem bryr sig? (a) jag hoppar in i duschen nu i alla fall, så får vi la se vad som händer senare.
 
men puws på er sålänge, så hörs vi säkert senare ♥
bbara angelicah

fotboll is the shit.

nu drar jag också träänar.
ska bli riktigt skönt, med tanke på att jag inte rört på mig så mycket på ett tag.
bloggar seenare :'D

puws ♥

 

tråk

jag typ dör snart, finns ingenting att göra.
klockan är liksom bara tre än, och träningen börjar inte förren halv sex. vad ska jag göra tills dess liksom?
ååååååh.

kommenteraaa.


ohyes, jag ÄLSKAR min mössa. (a

23 juli

hej bloggen.
idag vaknade jag runt halv nio idag, men låg kvar i sängen och myste ttyp en halvtimme eller något sånt.
jag gick iaf upp typ nio, och satte mig och kikade lite teve. sedan så hoppade jag in i duschen, rakade benen och shit. sen efter duschen så myste jag ner mig i soffan och typ spelade "Guitar Rock Tour", jag är bäst på't, haha (a)
ehm, sen typ klädde jag på mig, och nyss ätit nudlar :D, tror jag lägger mig i soffan, eventuellt sängen lite snart och försöker vila lite, jag har ttyp ont i huvudet, såååååw jag orkar träna sen. typ första träningen på 5 veckor eller något sånt. ska i alla fall bli skönt att röra på sig igen. liksom, springa efter bollen på en gräsmatta är liksom något av det bästa som finns, enligt mig då :D


har inte varit så aktiv här, skrev inte någonting igår tillexempel.
men igår så hade jag knappt tid att sitta vid datorn något. för först typ, kom pappa och hämtade mig och mamsen här, för vi skullebort te papsen och sola och sånt skit, så ringde kenneth, och frågade om vi ville se efter albin medan han och tesse va och fiskade, och det kunde vi väl. så ringde elias och vi snackade ett bra tag. sen målade jag mina lister till rummet. har inte hunnit det efter att vi tapetserade om. iaf, när som var klara efter typ en och en halv, två timmar så skulle mamma och pappa & handla, för vi skulle grilla. så vi åt och så smsa elias typ, att han och hans föräldrar åker idag, elr imorgon, så jag bestämde mig för att fixa mitt rum. så jag drog ut allt från rummer förrutom soffan, så dammsugade jag och torkade golvet. sen typ, mublerade jag om, satte upp tavlor, nya gardiner, hyllor, städade ur allt från garderoben & ttyp bäddade sängen och lite sånt, blev faktiskt riktigt mysigt! måste ju vara fint nu när älskling kommer och allt :$ iaf, klockan blev typ halv ett, ett innan sarah skjutsade hem oss hit te mamma. och idag, tror jag iaf jag ska sätta upp taklisterna hemma hos pappa. får la se hur det blir med den saken :)

men jag ska typ, lägga mig en stund och försöka vila bort huvudvärken nu, så jag pallar träna senare :)
ni får la ha det så bra, så försöker jag blogga igen sen :)
& kom ihåg, jag ÄLSKAR kommentarer :'D


puws

bbara angelicah



natti

nu är jag trött, och går och lägger mig. jag har ny desig för ett tag också, så jag har setat och fipplat med den ett bra tacg. tröttnade lite på den gamla också, plus att den inte direkt var i min smak, så yohanna fick ta över den :) 

och eftersom hon är snäll & gullig så tycker jag att ni gott kan ta er en titt på hennes blogg också :'D
http://yohannass.blogg.se

nu ska jag mysa ner mig i sängen och läsa lite. fortsätta på "linas kvällsvok Del 1&2".. så godnatt på er allihopa.
och kom ihåg att kommentera mycket, för jag ÄLSKAR kommentarer. (((;


puws ♥
bbara angelicah


.

klockan är ttyp, fem över halv ett, och jag sitter här och har enormt tråkigt.. finns liksom, ingenting att göra. just nu sitter jag typ här och knarkar "medina - sagoland" helt seriöst, jag är helt kääär i låten.. jag älskar den!
lär ska sova snart någon gång, antar jag, orkar liksom inte bara sitta och tjocka. tror jag ska lägga mig i soffan elr sängen och smsa lite snart ttyp, har inte bestämt mig än (a) men iaf godnatt på er :*

puws ♥
bbara angelica


GRATTIS ADNAN.


grattis adnan. hoppas du får en bra dag (a

love

nu är jag hemma från mora, och har äntligen fått tillbaka min bebis. i love it!
i alla fall, blev där några timmar. va inne på typ h&m, jc, stil, lindex, sen massa typ, prydnatsgrejs affärer, som pappa var in i..
och det enda jag köpte var en mössa :D  "bad hair day", HAHA omg jag älskar den :D
sen var vi och åt på donken, och sen blev det dollarstore, ö&b, ooooch jysk, men hittade typ inget :D
nu ska jag hem till mamma typ, och får se vad jag hittar på ddär :D
en sak, jag ÄLSKAR kommentarer (a


puws
bbara angelica

erkänn att den äe rätt snygg? :D  jag älskarälskarälskar den ♥

21 juli

hej bloggen.
jag vaknade runt halv tio idag, jag hade ställt klockan eftersom jag bara sover bort dagarna annars.
i alla fall, runt tio så gick jag och mamsen ner och handlade lite frukost´, var hemma runt halv elva, och alldeles nyss åt jag världens godaste frukost. iiiiih :*

blir mora för min del idag, tillsammans med pappa, sarah och samantha.. ska hämta ut min älskade tele som äntligen är tillbaka från lagningen, för andra gången. det gick faktiskt dubbelt så snabbt att laga den denna gång, kanske tack vare att vi lämnade in den på onoff i mora, istället för att skicka in den dit, där den från början kom ifrån. så idag är angelica riktigt glad idag, och kommer antagligen vara hela daaaaaaaaaaaaaagen idag ^, ska snart in i duschen tror jag, tvätta bort smink och sånt shit, och sminka mig på nytt. sedan typ, fixa håret och lite sånt shit, sen åååååker vii :D


måste börja fixa mig nu så jag hinner :$
men jag bloggar igen senare, så hörs vi då :)

puws
bbara angelica

21 juli

hej bloggen. 

klockan är typ halv tre, och här sitter jag och bloggar :$ ehehehehe.
har inte orkat blogga tidigare idag, så det så. ehm, jag börjar bli dålig på uppdatera bloggen, har jag ttyp märkt, men jag
ska bättra mig, jag loooovar!

idag
har jag bara vart hemma och chillat, tjockat vid datorn och teven ttyp heeeeeeeela dagen, faktiskt rätt skönt, med tanke på att vädret är som det är, det är ju inte direkt sol ute, det regnar ju bara typ hela dagarna? och det är inte så värst roligt att vara ute då.. inte för att jag smälter eller något liknande då, men liksom det är inte roligt. så nu tycker jag att det är dags för solen&värmen att komma tillbaka, för man blir endast deprimerad och uttråkad i detta vädret!  fuck you.
vad har jag mer gjort idag? ehm, typ käkat glass som syster kom hit med, åkte med henne hem te pappa, typ käkade, kikade ännu mer teve.
 ehm pratade om telen vi lämnade in på lagning för typ, någon vecka sen, pratade om vi typ skulle till mora och hämta den imorgon eller inte. plus att vi kanske hämtar min efterlängtade kamera också. fast jag ersätts av en ny, ttyp samma kamera, för den gick inte att laaga.

sedan såå ringde elias älskling mig & bad min ringa upp honom, så det gjorde jag. vi snackade typ 30 min eller något. han lånade antons tele så, ah han fick lov att lägga på tillslut. iiiih, han avslutade västa gulligt :$ "puss älskar dig". kan man få mer underbar pojkvän? nej, skulle inte troh det vaaa.. ♥
och älskling & dem har snart måålat klart tredje väggen av huuset, så han kommer till mig snaaart.. och jag är västa happyface, för nu var det faktiskt längesen jag träffade honom, tre veckor sen snaart :$ <3

- ny design kommer också ssnart. för ttyp idag  erbjöd sig Theo att göra deen, så han kommer typ fixa den åt mig nu någon dag framöver.. västa snällllllt :'D  så den ligger nog ttyp uppe vilken vacker dag som helst, iiihih :D

okej, klockan är mycket och jag ska upp om ett par timmar, så det är ttyp dags för mig att sooova nue.
så ni ffår ha det så bra sålänge :'DD

& en sak, jag ÄLSKAR kommentarer (h


puws ♥
bbara angeliqa


übersnygg, ny, bild på mig.. :)


GRATTIS DÄÄÄJVID.




























grattis david. hoppas du får en bra dag (a

18 juli

okej, jag har verkligen inte orkat blogga på ett tag nu. har inte mått så värst bra. men, ska försöka blogga lite oftare nu när jag mår en aning bättre.




jag vaknade runt tolv idag, eftersom jag typ la mig tre inatt? jag och mamma har legat i soffan och kollat på film tills nyss, 'Dawn Anna' en film som är baserad på en verklig händelse, en grymt bra film.
ska alldeles strax fortsätta fixa mig, ska till åsen och fira min fasters man som fyller år , så vi ska äta och lite sånt gott :) jag kommer väl hem ikväll någon gång skulle jag tro. så jag finns på telen hela dagen. smsa & ring :D

xoxo
bbara angelicah

grymt bra film faktiskt!

16 juli

hej bloggen.
jag är dålig på att uppdatera, jag vet. ska ändra på det!
jag vaknade runt halv tolv, käka frukost och nu sitter jag här och gör, ingenting. har så äckligt tråkigt.

vet inte riktigt vad jag ska hitta på idag. blir väl typ att sitta hemma hela dagen? ska alldeles strax in i duschen typ.
och liksom, älska vädret som är nu typ. solen skiner och den blåa himlen är framme, underbart!

men, jag bloggar senare :)

xoxo
bbara angelicah


tråkigt

jag har roligast ever, ttyp.
sitter och snackar med älskling, lär ska lägga mig snart!?
ehm, finns inget att skriva, såe.
JAG BLOGGAR IMORGON :'D


14 juli

hej bloggen.
vaknade för en stund sen, sitter här och lyssnar på musik ttyp, sitter och webbar medvärldens bästa älskling :D väntar på samantha, pappa och farmor. vi ska till faster och hennes barn och man. pappa och dom har ttyp vart på östängs och köpt mat, så vi ska till stugan och ääta.
emh, jag måste typ dra nu snart så jag bloggar igen liite senare :D
puss bitches :*

xoxo
bbara angelicah


snyggging man äe då :*


13 juli

idag är det en sån dag då jag inte orkar blogga.
verkligen en deppdag idag..

jag bloggar imorgon istället.
love



tack älskling, för att du i alla lägen finns där.



12 juli

jag går sakta fram.
jag tar steg för steg, försöker ha ett leénde på mina läppar, med någonting håller dem ner.






hej bloggen.
klockan är typ fem över elva och jag har riktigt tråkigt alltså, finns liksom ingenting att göra.
idag har jag bara varit hemma och ta't det lugnt hela dagen, myst på i soffan och setat här, lekt med albin då han, bror och hans flicka var här också. vad har jag gjort mer? ingenting alls. typ tänkt på elias och smsat? :p setat inne på bilddagboken, duschat, fixat mig och ffotat, sen inte alls mycket mer. vet inte alls vad jag ska skriva nu, har liksom ingenting att berätta eller något sånt, så ah, jag bloggar igen imorgon.
och till er som läser min blogg,
vad tycker ni är roligt att läsa om? någon som har något tips på vad jag borde skriva om? :)


xoxo
bbara angelicah

mysväder

det regnar och åskar ute.
det enda som fattas nu är elias älskling att mysa med och pussa på.

jag verkligen älskar detta vädret ibland. ah visst, nu har det vart såhär ett tag, men jag menar, hela förrförra veckan va det ju sol hela veckan. detta vädret behövs också ibland.
måste stänga datorn nu, pusss :*

folk förändras.

depp dag idag.. vet inte vad som har hänt, är inte glad för fem öre.
såhär är det, folk förändras helt ibland, hör av sig då de behöver stöttning och någon att prata med, och när man själv behöver tröst och någon som stöttar får man ingen hjälp alls. folk pratar knappt med mig längre. känns som om jag tappar kontakten med nästan allt och alla helt liksom. vet inte vad jag har gjort för fel, någon som kan föklara det för mig? ibland duger man, ibland inte. varför är det så?
varför duger man bara ibland. det är rätt konstigt tycker jag, och inte ett dugg roligt.
jag vet inte vart jag ska göra. jag vill bort här ifrån, långt långt bort, bort från all jävla skit.





jag vill till min elias, hos honom mår jag bra, bättre än bäst. jag vill inte vara någon annan stans.
vi måste träffas snart älskling, seriöst, jag klarar mig inte utan dig längre. jag är inte glad när jag inte är i närheten av dig, och jag saknar dig så enormt mycket så jag sitter här och är alldeles tårögd. aldrig har jag saknat någon så enormt mycket. jag trodda aldrig att man kunde bli såhär sjukt kär, har aldrig känt såhär för någon förrut, ärligt talat. du cirkulerar här uppe dag som natt, bara tanken av att få ligga i sängen och bara mysa med dig igen får det att pirra i hela kroppen. jag är lycklig tillsammans med dig elias, och jag önskar att du någon gång kommer förstå att jag verkligen inte klarar mig utan dig. jag älskar dig oändligt mycket älskling, och jag litar på dig till 210%. jag kommer aldrig någonsin att släppa taget om dig älskling, aldrig. tillsammans är vi oslagbara, och ingen kommer någonsin att kunna sära på oss.
tre ord, 12 bokstäver:
jag älskar dig, elias björklund ♥


11 juli

jag orkar inte låtsas längre, jag orkar inte fejk le.
alla tror att jag mår bra bara för att det ser så ut på utsidan.


10 juli

hej bloggen.
jag sitter här och har typ hur tråkigt som helst. finns liksom ingenting att gööra.
i alla fall, jag vaknade hemma hos pappa i soffan imorse runt tolv typ. gick och åt frukost, sen kom kenneth och albin :) jag lekte med albin typ ett bra tag, sen cyklade jag hem till mamma i spöregnet, och nu äe jag här. ska alldeles strax duscha och fixa mig, har liksom ingenting bättre för mig? :D

ni äe dåligt på att bevaka denna bloggen, och det suuger. lite snälla kan ni väl vara i alla fall? :(

ska tagga in i duschen nu jag, så jag bloggar igen lite senare.


xoxo

bbara angelicah


feting diss

                                                                             


hej bloggen. §
jossan dissade mig och åkte till mora, nu när jag kommit hem till pappa och allt så åker hon sen :o
men, i alla fall vi hittar kanske på något senare ikväll, eller så ffår det bli en annan dag ;)

jag sitter hhär och knarkar låten, Cidinho & Doca - rap das armas. bästa låten någonsin, i swear.
jag har mega tråkigt :(, finns ingenting att göra i detta vädret.
får la sitta här och ruttna, ttyp.
underhåll mig någon? (a)

9 juli

hej bloggen.
jag vaknade ttyp nyss och sitter nu här och tråkar. ska alldeles strax hoppa in i duschen.
blir antagligen att ringa pappa så han får hämnta mig sen, för att jag kanske lite senare ska vara med josssan :D
jag bloggar senare :))

xoxo
bbara angelicah


8 juli. jag vet att du är stark moster ♥

  
det fuck bli denna übersnygga bild på mig idag :'D


hej bloggen.
blir bloggande sent även idag. hoppas dt är luugnt.
ω
jag vaknade runt typ elva idag av att mamma ringde, eller ah först vaknade jag vid åtta av att mamma kom och pussade mig och sa hejdå innan hon skulle iväg till jobbet. jag klev upp elva och satte mig hhär, tror jag, ah. satt här till typ tolv då pappa kom och hämtade mig, albin var hemma hos honom för bror och hans flicka skulle till borlänge. jag lekte med albin, matade honom, nattade honom och massa, så jäkla söt är han :'D faster älskar dig bebiis.
i alla fall, jag och syster for ner och handla och hämtade mamma som slutat jobba, vi for hem te pappa för mamsen ville träffa balbin :D umgicks med dem lite och åt och sånt, sen ringde eliasälskling, seriöst, så jävla happy är jag när jag pratar med dig asså, blir helt varm inombords, älskar din röst ffs :$, i alla fall, snackade med honom ett bra tag, om liksom allt mellan himmel och jord? :)
sen typ la vi på, och jag gick in. sen skjutsade sarah&oscar hem oss. när jag kom hem duschade jag, fixade mig och ffotade lite, bilder lär väl komma sen (a)
angelica mår tack och lov bra idag, lite huvudvärk och sånt stuff, men liksom, finns inget man kan göra åt det. huvudvärk dag ut och dag in, alltså jag börjar vänja mig nu, inte för att det är skönt då men..

just nu sitter jag och pratar med vänner och eliasälsk på msn, lyssnar på musik och sitter inne på bilddagboken ttyp.
lär väl ska sova någon gång snart också. men inte riktigt riktigt än.

angelicahbaby @ bilddagboken
[email protected]
underhåll mig :'D


xoxo

bbara angelicah
 

7 juli

hej bloggen.
jag vaknade runt tolv idag, men vaknade och somnade om ett antal gånger  innan dess, dels för att klockan ringde typ halv sju, och att jag drömde en 
sån konstig dröm som kommer tillbaka typ en elr några gånger varje år, lite irriterande, men vad ska man göra liksom? i alla fall, jag gick upp runt tolv åt frukost framför teven. satte mig vid datorn en snabb vända, sen hoppade jag in i duschen. tvättade håret och lite sånt, sen så typ fixade jag mig sminkade mig, fixade håret och lite sådana stuff. sen typ ffotade jag mig själv, behövde liksom lite nya bilder, nu när jag hittat rätt usb-kabel till kameran och allt (a) duktig jag :* sedan åkte jag, sarah, oscar, mamma och samantha ner och spelade minigolf. jag och samantha spelade mot varandra, och de andra tre. av alla så kom jag sist ._. mamma 52slag, oscar 61slag, sarah&samantha 67slag och jag med typ 69 tror jag? :p jag vet, jag är inte bäst, men liksom det var bara en kul grej ;) sedan åkte vi hem till pappa och åt, grillat och sånt gott, och kikade på 'allsång på skansen' samtidigt. smarrigt var det :D
jag bloggar sent idag bara för att jag inte har haft någon ork att göra det tidigare idag.
angelica mår bra idag,
hon saknar sin eliasälsklingh bara :( men snart ses vi baby,
right? och då blir allt så jäkla mycket bättre :'D jag längtar efter dig sötnos. ♥

jag ska sova nu, eller i alla fall lägga mig i sängen. bloggar igen imorgon.
« en bild jag tog idag förresten. :)

godnatt sötisar. (s)

xoxo
bbara angelicah

6 juli

hej bloggen.
jag vaknade runt tolv idag. gick upp och åt frukost framför teven ttyp. nu sitter jag här och har precis ätit. jag har enormt tråkigt. och jag vet inte alls vad som händer idag. blir väl att sitta hemma idag också, för det är ju inte direkt fint väder. i alla fall, får se vad jag hittar på senare idag. någon som vill hitta på något kanske? ni kan ju allltid höra av er (a)
nu ska jag gå och göra någonting annat, orkar inte sitta här och tjocka :D bloggar lite senare ikväll


xoxo
/ bbara angelicah

dagens drog.
yohanna - is it true?

5 juli

 
här har ni en bild på jättefina mig, host :o
angelica, the one & only.


hej bloggen.
jag kom hem för en stund sen och ska alldeles straxs hoppa in i duschen, för andra gången idag. jag fryser sönder snart, enda anledningen till att jag ska duscha, igen.. i alla fall, det var rätt skoj vid nässjön med samanthas klass och alla föräldrar och syskon ikväll. vi grillade först, sedan blev det brännboll. föräldrarna vann med ttyp 198 - 83, vi ungdomar var inte bäst dock, men roligt hade vi, och det är ttyp huvudsaken, right?.
efter brännbollen badade de flesta. jag kunde dock inte bada, för det första hade jag ingen bikini med mig, och för det andra så är jag fortfarande förkyld. jag var sugen, och fick låna systers bikini, men jag skippade det.
i alla fall, tack för dagen.

du cirkulerar där uppe hela tiden.
jag saknar dig elias.


/ bbara αngelicah

5 juli

hej bloggen.
jag vaknade för en stund sen, satte mig här en snabbis, hoppade in i duschen, och sitter nu här igen. jag har enormt tråkigt. finns inget som helst att göra. vet inte heller riktigt vad jag ska hitta på idag. blir väl antagligen att sitta hemma och ta det lugnt, eftersom jag fortfarande inte är frisk. mitt huvud sprängs snart. tror jag ska ta en panodil, och sen försöka vila lite och se om det blir lite bättre.
ska till nässjön lite senare ikväll, ska följa syster för hon ska ha något grejs med gamla kalssen, så det blir väl grillning, bränboll och bad. vet dock inte om jag ska bada något, gör jag det så drar jag väl på mig ännu mer förkylning, halsont och huvudvärk. men ja, vi får väl se. kul ska det väl bli i alla fall, hoppas vi. ni får vara socail med sms hela dagen så jag överlever :D


/ bbara angelicah <3

                                                      

4 juli

hej bloggen.
jag vaknade för en stund sen, och sitter nu här och pratar med elias älskling i telefon :)
idag vet jag inte riktigt vad som händer. blir antagligen att sitta hemma och ta det lugnt, med tanke på att jag är förkyld, har huvudvärk och är rätt slut i kroppen. finns på mobilen hela dagen om det är något.
... jag saknar min elias :( <3


puss

4 juli

dagarna med dig elias, har varit de bästa någonsin. jag trivs bättre än bäst tillsammans med dig.  med dig vid min sida är liksom ingenting fel, rättare sagt helt sjukt perfekt. jag vet inte riktigt hur jag ska klara mig här hemma, utan dig. allt känns så enormt tomt. jag vet inte alls vart jag ska ta vägen, eller vad jag ska göra. jag tänker hela tiden på dig, hur hemskt det var att släppa din hand, dig överhuvudtaget idag, för att sätta mig i bilen och åka 45mil ifrån dig. allvarligt, jag vet inte alls hur jag ska överleva här hemma, utan dig. det enda som känns bra är när du är i närheten av mig. när vi går och håller handen,  liksom det finns inget som är mer underbart. du är det finaste som hänt, och det underbaraste som någonsin skapast. aldrig trodde jag att man kunde tycka om någon så extremt mycket, aldrig. du betyder oerhört mycket för mig älskling, och det hoppas jag att du vet. utan elias ingen angelica, så enkelt är det. jag släpper aldrig taget om dig baby, det lovar jag dig. du är liksom, allt, men ändå så enormt mycket mer.
jag älskar dig för den du är, och kommer föralltid att göra.
elias björklund <3


välkommen till min nya blogg.

  

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus