8 juli. jag vet att du är stark moster ♥

  
det fuck bli denna übersnygga bild på mig idag :'D


hej bloggen.
blir bloggande sent även idag. hoppas dt är luugnt.
ω
jag vaknade runt typ elva idag av att mamma ringde, eller ah först vaknade jag vid åtta av att mamma kom och pussade mig och sa hejdå innan hon skulle iväg till jobbet. jag klev upp elva och satte mig hhär, tror jag, ah. satt här till typ tolv då pappa kom och hämtade mig, albin var hemma hos honom för bror och hans flicka skulle till borlänge. jag lekte med albin, matade honom, nattade honom och massa, så jäkla söt är han :'D faster älskar dig bebiis.
i alla fall, jag och syster for ner och handla och hämtade mamma som slutat jobba, vi for hem te pappa för mamsen ville träffa balbin :D umgicks med dem lite och åt och sånt, sen ringde eliasälskling, seriöst, så jävla happy är jag när jag pratar med dig asså, blir helt varm inombords, älskar din röst ffs :$, i alla fall, snackade med honom ett bra tag, om liksom allt mellan himmel och jord? :)
sen typ la vi på, och jag gick in. sen skjutsade sarah&oscar hem oss. när jag kom hem duschade jag, fixade mig och ffotade lite, bilder lär väl komma sen (a)
angelica mår tack och lov bra idag, lite huvudvärk och sånt stuff, men liksom, finns inget man kan göra åt det. huvudvärk dag ut och dag in, alltså jag börjar vänja mig nu, inte för att det är skönt då men..

just nu sitter jag och pratar med vänner och eliasälsk på msn, lyssnar på musik och sitter inne på bilddagboken ttyp.
lär väl ska sova någon gång snart också. men inte riktigt riktigt än.

angelicahbaby @ bilddagboken
[email protected]
underhåll mig :'D


xoxo

bbara angelicah
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus