det är inte lätt när det är svårt

jag bloggar knappt längre, men vadå. händer ju inget intressant så har ju inget att skriva? + att typ ingen läser den, och typ jag får inte alls många kommentarer, & ingen hjälper ju mig med vad som är intressant att läsa om, så liksom.. vad gör man?

i alla fall, jag kom hem typ för en stund sen. för när mamma kom hem från jobbet, kom typ sarah & oscar och hämtade oss, så for vi ner på Roma och tjocka pizza. sen blev det åsen, skulle till morfar. och där träffade vi på moster, malin och sofie två av alla kusinerna, och deras barn typ, tre av dem iaf. ehm, sen typ for dem och jag och mamma gick upp te övervåningen, och kikade genom mormor's saker, och så satte vi oss på hennes sida av sängen och kikade i lådor, luktade på kläder, kollade på smycken och sånt. helt otroligt att hon är borta liksom, jag har fortfarande inte fattat det. man tror liksom att hon ska sitta där, lika glad som vanligt i sin stol och krama en sådär varmt och gott när man kommer innanför dörren, men nejdu.. vi började gråta tillslut.
sedan satte vi oss i soffan där och kollade på teve ett tag, sen bar det av till bror. satt där i en halvtimme, 40minuter. sen åkte vi hem. nu sitter jag här, och har precis snackat med älskling i 59minuter typ. ska alldeles strax gå och lägga mig.- jag saknar dig mormor, helt otroligt mycket. jag vet att du inte kommer tillbaka, men jag önskar att det vore tvärt om, att du ska sitta där på din stol och vara så varm och levnadsglad.. vänta på mig mormor, för jag kommer till dig tillslut. det är åtta, snart nio månader utan dig här på jorden, det är verkligen hemskt. jag ska leva för dig mormor, varje steg är för dig. jag saknar dig riktigt mycket. du cirkulerar i mitt huvud dag som natt. jag saknar hela dig, dina goa och sköna kramar, dina mjuka pussar mot min kind. allt jag vill är att du ska komma tillbaka mormor. jag vill att du ska veta att du alltid är med mig, vart jag än är. alla dess steg jag tar, är för dig mormor. och jag kommer aldrig någonsin att ge upp livet, för jag vet att du vill att jag ska kämpa genom allt i livet, & jag vill absolut inte svika dig. jag älskar dig mormor, och kommer föralltid att göra. tveka aldrig. ♥ / din egna linda marie angelica karlsson.

- och till dig moster, jag vet att du är stark och klarar allt. efter allt du har gått igenom borde du klara detta också. vi är med dig hela tiden, vi tänker på dig och stöttar dig till tusen. ville bara säga det. jag älskar dig oerhört mycket moster, från vaggan och enda ner i graven. ♥» jag fick lov att skriva av mig..


ska bara borsta tänderna & tvätta bort sminket nu, sen blir det sängen.
smsa massor med mig, och kommentera.. för,
jag ÄLSKAR kommenterer. :D

puωs ♥
bara angelicah

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus