folk förändras.

depp dag idag.. vet inte vad som har hänt, är inte glad för fem öre.
såhär är det, folk förändras helt ibland, hör av sig då de behöver stöttning och någon att prata med, och när man själv behöver tröst och någon som stöttar får man ingen hjälp alls. folk pratar knappt med mig längre. känns som om jag tappar kontakten med nästan allt och alla helt liksom. vet inte vad jag har gjort för fel, någon som kan föklara det för mig? ibland duger man, ibland inte. varför är det så?
varför duger man bara ibland. det är rätt konstigt tycker jag, och inte ett dugg roligt.
jag vet inte vart jag ska göra. jag vill bort här ifrån, långt långt bort, bort från all jävla skit.

jag vill till min elias, hos honom mår jag bra, bättre än bäst. jag vill inte vara någon annan stans.
vi måste träffas snart älskling, seriöst, jag klarar mig inte utan dig längre. jag är inte glad när jag inte är i närheten av dig, och jag saknar dig så enormt mycket så jag sitter här och är alldeles tårögd. aldrig har jag saknat någon så enormt mycket. jag trodda aldrig att man kunde bli såhär sjukt kär, har aldrig känt såhär för någon förrut, ärligt talat. du cirkulerar här uppe dag som natt, bara tanken av att få ligga i sängen och bara mysa med dig igen får det att pirra i hela kroppen. jag är lycklig tillsammans med dig elias, och jag önskar att du någon gång kommer förstå att jag verkligen inte klarar mig utan dig. jag älskar dig oändligt mycket älskling, och jag litar på dig till 210%. jag kommer aldrig någonsin att släppa taget om dig älskling, aldrig. tillsammans är vi oslagbara, och ingen kommer någonsin att kunna sära på oss.
tre ord, 12 bokstäver:
jag älskar dig, elias björklund ♥


Kommentarer
Postat av: hhajan

hejjhejj, jag förstår dig precis, allt det du skrev, det första stycket i din blogg. exakt samma är det här. modigt utav dig att skriva ut det, vi har varandra i msn, också :) <3 hoppas allt löser sig :/

2009-07-11 @ 16:52:23
URL: http://hhajan.blogg.se/
Postat av: zarah

aw, är det du och elias på bilden? så sjukt söta ni är :*:* <3

2009-07-16 @ 12:08:38
URL: http://zarahbaby.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus