26 juli. - jag älskar dig elias ♥

hejsan bloggen. ω
förlåt för dålig uppdatering av skrivandet denna helgen, men jag har varit rätt upptagen md älskling hela helgen.
men i alla fall,
idag vaknade jag och elias halv tio, eller iaf jag av att min tele ringde, elias bad mig ställa den inatt, så jag gjorde det. vi låg i sängen och myste, & grät och allt vad vi gjorde. han fick typ sms? där hans föräldrar frågade vilken adress dt va till mamma sen så kom dem. vi pussades. grät inne först, och höll om varandra. sedan gick vi ut på trappan, där hans föräldrar satt i bilden, mamma gick typ ut och snackade med dem, medans jag och älskling ttyp stod på trappan & grät. efter typ 15 - 20 minuter ville hans förädrar åka, så vi gick ner till dem, och tog Leif i hand och kramade Ann-Katrin. riktigt snälla svärföräldrar. :')  och dem verkade gilla mig, som elias sa så gjorde dem det, vilket var riktigt roligt att höra.

- elias, du anar inte hur mycket jag verkligen älskar dig. de få stunder vi delar tillsammans, är ett skäl till att jag vill fortsätta att leva. du har fått mig upp på fötterna igen, från bottern upp till toppen. du får mig att orka leva älskling. du får mig alltid på bra humör, och tillsammans med dig är allting bra. och jag är enormt lycklig att jag har dig, liksom jag av alla tjejer fick dig, helt otroligt. vi klarar detta tillsammans älskling. vi två tillsammans är oslagbara, eller hur?
jag litar på dig till 110procent, och kommer alltid att göra. jag kommer
aldrig att lämna dig baby, aldrig. din hand i min, dina läppar mot mina & din kropp intill min, då är livet som underbarast. jag hoppas att du någon gång kommer förstå hur mycket jag älskar dig, och hur otroligt mycket du betyder för mig. ord kan inte beskriva. du är den finaste människan på jorden, och den mest underbara. kung karlsson [hjärta] drottning björklund, då nu & för all framtid.
jag älskar dig till tusen elias björklund, glöm aldrig det!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus