godmorgon

sådär, nu har jag sminkat klart mig :-)  eheh, ska fixa håret nu, sen klä på mig och käka, sen cyklar jag och syster till skolan i guess, eller jag cyklar och hon får sitta på pakethållarna? HAHA. hon är latis ;>

idag blir det först skolan till tre antar jag, sen blir det väl bara hem och chilla, kanske om det är fint väder dra hem till papsen och försöka bli lite brun, med tanke på att jag inte alls är brun, vilket är dååååligt!

träningen igår gick bra.. många som var hemma och var sjuka och sånt, så vi kanske var tio stycken totalt. körde lite skott och inläggsövningar och sen småspelade vi i slutet.. vi fick lov att sluta kanske en kvart eller något tidigare på grund av att u-laget skulle spela match mot Leksand.. så jag och sarah drog hem och tog en snabbdusch och bytte om sen ner på planen igen.. när dom hade spelat 17 minuter ringde pappa och undrade vart vi var, det var hans bil vi hade, och så sa han också att dom REDAN låg under med 3-0.. matchen slutade 5-1 i halvlek och slutresultatet blev 5-2!

SOLEN SKINER SOM FAAAAAAAAN UTE, OCH DET ÄR INTE ETT MOLN PÅ HIMLEN, DET ÄLSKAR VI SOM FAAN!

nu ska jag fortsätta fixa mig, puss ;*

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus