älskling

två helt underbara månader med världens bästa pojkvän.

utan dig hade jag aldrig klarat mig älskling, jag svär. du är allt, mitt blod & luften som jag andas. du är skälet till att jag är den angelica jag är idag. min andra halva, utan dig vore jag inte hel. utan dig vet jag inte alls vad jag hade varit idag. domhär två månaderna jag fått tillsammans med dig, är dom bästa i mitt liv. jag kan vara mig själv tillsammans med dig älskling. jag är lycklig med dig. 29 juni 2009, är ett datum jag alltid kommer att minnas.
du & jag gubben. elias, du är mitt liv. jag älskar dig mest av allt älskling, föralltid och evigt ♥
glöm aldrig det"


29 augusti

halloj.
har inte bloggat på typ jättelänge nu? vet inte riktigt varför.
men det kan bero på att min design är som den är, och att det gör att jag inte har lust att blogga alls..

skolan började ju i måndags, så har haft fullt upp med den på dagarna. sen har jag tränat, spelade också match mot orsa i torsdags. självklart vann vi med 9-3, har till och med vunnit serien nu, trots att vi har två matcher kvar att spela. - oslagbara. vad har jag gjort mer i veckan? hm, varit nere på ip och latjat, även träffat robin óch hans kompis, typ pluggat och massa sånt. igår ringde therese och frågade om vi ville låna albin över natten, eftersom hon skulle umgås med några vänner, så det gjorde vi. sötare unge finns inte, jag svär.

han väckte mig runt sju i morse, han började gnälla :o jag hade sms som jag svarade på, smsade lite med elias'älskling och mert, sen somnade jag om. sen vaknade jag igen runt halv nio, så jag gick upp och höll på med albin lite. sen blev jag så trött så jag gick och la mig igen, och vaknade igen runt 20 i tolv eller något.

gick upp då, och lekte med sötisen. tog av honom kläderna för han skulle duscha med mamma, och så tog jag upp honom från duschen, och lindade in honom i handduken. sötaste bebisen i världen :D han somnade i mammas knä, så när mamma hade tat på honom blöjan och bodyn så satte jag på honom byxan, och så la vi honom i soffan, så jävla gött såg han ut och sova, seriöst :o sen när han vaknade blev det att upp och gå med honom, han var helt sprallig. sen fick jag lov att fixa mig, eftersom vi skulle ner på ip och kika när damerna spelade mot säter. så jag satte honom i gåstolen. han gick runt i den ett tag, tills therese kom och hämtade honom.

pappa ringde sedan och frågade om han skulle hämta oss, så han och oscar kom hit och hämtade oss, och så drog vi ner dit. matchen var inte så värst bra, eftersom damerna förlorade med typ 0-4? surt.. menmen.

nu sitter jag här och har jättetråkigt. jag somnar snart? jag är hur jäkla trött som helst. funderar på att lägga mig snart, så jäkla trött som jag är. sitter uppe ett tag till, så får vi se hur det blir. klockan är ju liksom bara halv tolv än? :o

smsa mycket med mig hörrni, så att jag inte somnar :')
puss


24 augusti

tillbaka till skolan. faktiskt rätt så skönt med skola igen. eller i alla fall roligt att träffa alla igen :)
schemat är väl inte det bästa :o men många dagar som rä rätt chill, många håltimmar och sånt. skööönt :D





24 augusti

halloj.
tillbaka till skola idag igen då.
- ska faktiskt bli rätt så skönt med tanke på att man måste gå upp tidigt, och har någonting att göra, istället för att sova bort hela dagen/dagarna.

jag gick upp runt tio i sex, har plattat och fixat håret lite sen dess. blir väl antagligen och klä på sig snart, sen sminka sig, sen käka frukost och sedan gå till skolan. jag kommer blogga senare när jag kommer hem igen, om dagen. tar kanske kameran så jag kan ta lite bilder, inte helt säker om syster skulle ha den? men om hon inte ska ha den, så kanske ni får lite bilder sen :)

-
nu ska jag gå och fixa klart mig, så jag hinner som jag ska ;)

puss på er hörrni ♥



GRATTIS PAPPA



grattis till världens bästa pappa. 50 år idag :D
jag älskar dig ♥


avatar



filmen verkar vara helt enormt bra. en film jag helt klart bara måste se :o

21 augusti

halloj.
vaknade runt tio idag, först av att klockan ringde, och sen av att pappa kom in i rummet.
iaf, gick upp då och satte mig i soffan, kika på teve. satt där ett tag. klockan blev typ elva och jag va riktigt trött, så jag gick upp och la mig i sängen och vila ett tag. samantha väckte mig runt tio över tolv, och påminde mig om att det var sjunde himlen på teve. kikade på det, och sedan fixade jag mig. sen följde jag pappa ner och handlade, fixade hårfärg till mig och parfym till lillasyster.
syster ska klippa mig och färga mitt hår, typ senare. ni kommer evenruellt få för och efterbild. iaf efterbild.
men ska dra och käka thaimat nu :)

så jag bloggar igen senare hörrni :)

puss ♥

bäst

han sjunger bäst, seriöst. bästbästbäst


GRATTIS RASMUS


grattis rasmus. hoppas du får en bra dag (a

19 augusti

halloj.
jag vaknade för en stund sen typ, runt halv elva elva. drog ner och åt frukost framför teven. nyss kikat lite på sjunde himlen bästa serien någonsin. iaf, nu sitter jag här och ska alldeles strax hoppa in i ducshen och sedan fixa mig. vad som händer idag vet jag inte riktigt, ska iaf ner på damlagsmatch och kika med systrarna sen :)
om det är någon som vill göra något, hör av er (:

puss


18 augusti

halloj.
igår runt typ sjutiden kom älskling till mig, hans pappa skulle jobba i mora idag. iaf. snacka om att jag var lycklig när jag var i hans famn, och hade mina läppar mot hans. helt otroligt lycklig är jag tillsammans med dig älskling ;$
iaf, sarah och oscar kom och hämtade oss och vi drog och handlade, sen for vi hem till pappa och fixade mat, tacos (y)
vi åt, sedan satte vi oss i soffan och myste en stund. sedan skjutsade pappa hem oss till mamma så jag kunde packa lite kläder och stuff, eftersom det är pappas vecka denna veckan. jag och elias bestämde oss för att vi skulle gå hem, så papsen stack och vi var kvar. klockan var typ elva någonting då vi gick. vi var hemma strax före tolv tror jag? inte riktigt säker.

väl hemma här, så la vi oss i soffan och myste på till filmer som gick på teven. kan någonting bli mer underbart?. nej..
vi låg väl där till två, halv tre innan vi bestämde oss för att gå upp och lägga oss i sängen. vi sov inte en blund på hela natten. vi låg och myste på samtidigt som vi pratade och massa såna stuff. helt klart bäst! pappa hörde oss prata, knackade på dörren och kom in i rummet. klockan var alltså runt kvart över sju, och han gjorde sig i ordning för jobbet. rätt som det var böjde älskling sig ner mot golvet, och fick tag på ryggsäcken. han kastade ett paket på mig, och när jag öppnade den var det en parfym, Vera Wang Princess, kan man bli mer underbar? ;$ han hade alltså köpt en parfym åt mig för att min var slut. parfymen luktar godast, jag svär :o min älskling har bäst smak när det gäller parfym :'D nu har älskling åkt hem, och det suger verkligen :( kunde inte ens hålla tårarna inne på träningen, det gick verkligen inte..

 


älskling, du skulle bara veta hur otroligt mycket jag verkligen älskar dig. varje stund som vi delar, är ett skäl till att jag vill fortsätta att leva. baby du förgyller min dag, och får mig alltid att skratta gott. jag vet seriöst inte vad jag hade varit utan dig älskling. du är luften som jag andas, mitt liv & mitt allt, min andra halva. ditt namn står inristat djupt inne i mitt hjärta, och där kommer det alltid att stå kvar. jag gör allt för dig älskling, och sålänge du mår bra och är lycklig så mår jag bra och är lycklig. allting med dig är så bäst älskling, jag svär aldrig känt såhär tidigare. jag älskar dig elias, helt enormt mest. den tjugonionde juni tvåtusennio, föralltid och evigt älskling ♥


16 augusti

idag vaknade jag runt halv ett typ? trött som jag var. skönt var det i alla fall ^,
elias ringde mig, och berättade att hans pappa skulle till mora och jobba imorgon, och frågade också om det var okej om han kom till mig, dum fråga ffs :o jag blev helt överlycklig när han berättade det ;$ så som jag saknar honom. han kommer vara helt sönder pussad när han åker hem på tisdag igen, jag svär :'D hoppas iaf att det blir av så det inte blir ändrade planer! iaf, sedan satte jag mig här en stund, sen kom sarah och hämtade oss. vi drog hem till pappa och blev där ett tag. vi åt och kikade teve och lite sånt, sedan skjutsade sarah hem oss hit igen. jag la mig ralång på soffan direkt då jag kom hit, och kikade teve, någon bra film som gick.. chill dag idag, riktigt skönt :)

klockan är för mycket nu, och jag skulle egentligen sova för några timmar sedan.
dags att krypa ner under täcket nu. men först bort med smink, och borsta tänderna såklart.
- jag bloggar mer imorgon hörrni :)

puss på er ♥


myspys

jag har riktigt tråkigt. finns ingenting att göra. nog för att jag är hur trött som helst, och hade kunnat somna om jag hade lagt mig ner, men liksom, finns ändå ingenting att göra? jag har tröttnat på dalen nu. vill bara flytta här ifrån...

i alla fall, matchen idag gick superbra. vi vann med 5-1. jag gjorde ett mål, amanda ett, linda två och så blev det ett självmål. och deras mål var bara turmål. men riktigt duktiga var vi brudar, vi förtjänade verkligen att vinna. bra kämpat och allt.
- jag har lite ont i halsen, med tanke på att jag var lagkapten. min mun gick typ hela tiden, ehe ;$

just nu sitter jag här och kikar runt lite. osminkad och i mjukisbyxor och munktröja. myspys :)

» jag bloggar igen imorgon, om jag inte skriver ett inlägg med godnatt efter detta då.



men puss på er hörrni ♥


bähstavän



såhär ser nätterna ut för mig.
- jag satt och webba med bähstavän ett bra tag :o ihih :*

15 augusti

halloj.
jag vaknade nyss typ, lär ska ära frukost snart och fixa i ordning mig, packa grejorna och lite sånt, sen dra ner på ip pch spela match. o/ä-åsen vs vansbro. vi hade tur med vädret typ, solen skiner och jag ser inte ett måln på himmelen.

fotboll till döden.


önska mig lycka till ;$
puss

14 augusti

halloj.
idag vaknade jag typ runt halv ett? gick upp då. satte mig i soffan ett tag, kikade på teve. satte mig vid datorn, och började göra mig i ordning. väl klar så cyklade jag och samantha till pappa i regnet, verkligen tur med vädret.. i alla fall, kom dit och vi blev hungriga så vi typ åt. kikade teve, och fixade lite.

samantha smsade med matilda, och dom skulle ner på planen och latja lite, så jag hängde på där. vi cyklade ner, låste upp typ och hämtade bollar. väl ute på planen började vi hålla bollen i luften, som lite uppvärmning så vi inte skulle göra oss illa, med tanke på att vi har match imorgon. sköt lite, och såna grejer. iaf, efter cirka två timmar bestämde vi oss för att dra hemmåt. väl hemma så satte vi oss i soffan, och kikade på teve, någon film som gick. bestämde oss sedan för att cykla hem till mamma igen, så det gjorde vi. så nu sitter jag här, lyssnar på världen bästa låt, och typ kikar runt lite :) ska lämna över datorn till lillasyster snart tror jag :) vet inte riktigt.

hörrni, förlåt för dålig uppdatering. men har inte varit på blogghumör på ett tag nu, vet inte riktigt vad det beror på. men jag ska bättra mig, det lovar jag er :)

puss

musik och motor.

okej, nu kommer lite bilder från helgen.

torsdag



hanna


linnea jag och hanna


hanna


jimmi och johan


linnea jimmi och johan


lördag



först med hanna på cruising, från typ åtta till kvart i elva.


parken med samantha hanna minde linnéa amanda och elin.

tack för helgen alla, bästa musik&motor någonsin.
och alla mina nya vänner, kom tillbaka nästa år, så kan vi göra det ännu bättre då? :)
puss på er ;*

puss

i måndags blev tröjan äntligen min.
bäställde en annan färg dock, rosa mintgrön och grå, faktiskt riktigt jäkla snygg om jag får säga det själv. bekväm, inte för varm och inte för kall, alldeles perfekt. helt skön var den. tyckte den passade rätt bra på mig också. tyck vad ni vill ni, jag tycker i alla fall att den passade mig utmärkt.

kom ihåg, jag ÄLSKAR kommenterer ;)



12 augusti

halloj.
jag vaknade för en stund sen typ. jag har sjukt ont i kroppen efter matchen mot Malung igår, folk bara gjorde illa mig. mitt huvud sprängs snart, och jag orkar inte blogga. så jag bloggar när jag piggnat till lite.

puss

9 augusti

halloj.
vaknade runt elva idag, tror jag.
gick upp då och käkade frukost. efter frukosten fyllde jag bubblebadkaret med vatten och bubblade. när jag väl hade badat klart så la jag mig i soffan och kikade teve en stund. sen blev jag så trött, så jag gick och tog på mig kläder, sen gick jag upp och la mig i sängen igen, och råkade somna. sov till typ halv tre då jag gick ner och la mig i soffan igen. zappade runt lite bland kanalerna. råkade se att rallybrudar  skulle börja, så den kikade jag på ett tag. satte mig vid datorn ett tag, sedan började alvin och gänget min favoritfilm ffs, bäst är filmen :'D till filmen käkade vi grillat, mums.
efter filmen råkade jag somna i soffan, så jag sov väl någon timme eller något. vaknade av att sarah & oscar satt i soffan bredvid och snackade. låg kvar där och kikade på teve, det okända, sex and the city och någon annan konstig film, men som var rätt bra. vi sov hos pappa inatt, så pappa skjutsade hem oss hit till mamma, och nu sitter jag här. klockan är tre minuter i tolv, och jag ska antagligen sova snart, med tanke på att det har varit en lång helg, och jag har varit vaken typ halva nätterna :) ffs, saknar kvällen & natten från igår. det bara måste göras om (':

jag bloggar imorgon igen hörrni.


puss ♥


8 augusti

halloj.
detta är inlägget som skulle ha kommit in igår.

jag sov till tio, halv elva ungefär. gick upp för att fixa mig för att sedan cykla ner till mycken tillsammans med lillasyster och mamma för att kika på några som skulle tävla med skoter på vatten. var där från tolv till runt fyra halv fem tiden, då samantha och mamma cyklade hem och jag och pappa for vidare och kikade lite av slutet på damernas match mot kvarnsveden, -tror jag. sarah, oscar, linda och hennes kompis kom förbi nere på fotbollsplanen. det började spöregna, så vi hoppade in i bilen och for till mamma där vi släppte av linda och hennes kompis.
jag for hem till pappa, där jag tvättade & fixade håret, och sminket, kläder också för den delen. när alla var klara drog vi oss ner till Östängs Gatukök och beställde mat, som vi sedan tog med oss bort till mamma och åt. väl klar, smsade jag hanna och gick till tallbacken och mötte henne. vi gick vidare ner på byn där det var crusing, massamassa bilar, och riktigt mycket folk. jag och hanna gick fram och tillbaka, ända tills klockan blev kvart i elva, då sarah kom och hämtade mig och hanna skulle hem. vi drog hem till pappa och hämtade honom. sen skjutsade sarah ner mig, samantha & pappa ner till parken, där pappa betalade in oss. där stod hanna, minde, linnea och elin och väntade på oss. vi traskade in bland allt folk, innan vi gick vidare in till karusellerna.

vi sprang runt där inne, lite överallt.
klockan blev halv ett, och mikaela kom förbi, så jag skulle gå med henne en sväng då tre killar ropade dit oss.
jag slet tag i mikaela och gick till dom. dom började fråga massa om samantha, och mig. jag stod och snackade med dom ett tag, och micko gick iväg. jag gick till samantha och dom. sen vinkade dom dit mig igen, frågade mig vad samantha hette och vad jag själv hette. jag stod där och snackade med dom ett bra tag. sen satte jag mig en bit bort från dom, då en av killarna kommer och sätter sig bredvid mig och börjar snacka. dom andra två killarna hänger på och sätter sig och snackar med mig också, vi satt där ett bra tag och snackade med dom, mest jag då eftersom alla tjejer bara dissade mig. klockan blev två och stället stängde.
bästa musik&motor hittills, jag svär. så jävla roligt var det, seriöst. måste göras om :'D

tack till dagen och natten, och till alla er som gjorde den så bra :D
hoppas vi ses igen alla, riktigt riktigt roligt var det :)

puss ♥

natti

halloj.
jag kom typ nyss hem, och är riktigt trött.. vilket innebär att jag inte orkar blogga nu.
mycket roligt som har hänt ikväll så, jag skriver om allt imorgon, eller ah senare idag :)

ska sova nu.

puss

7 augusti

halloj.
idag vaknade jag ttyp runt halv tolv? skönt att slippa gå upp tidigt en gång.
sen jag gick upp har jag setat här, och zappat mellan kanalerna på tvn. vet inte riktigt vad som händer idag, blir antagligen att sitta hemma tills ikväll, har nämligen ett ben som gör riktigt ont.
senare blir det att dra ut en sväng tror jag, om jag hittar någon som vill följa. aja what ever.

igår så var jag med Linnea först, jag gick ner till henne, vi drog ut en sväng, gick in till henne sen. satt där och pratade, väntade också på att Hanna skulle höra av sig. hon smsa, så vi gick och mötte henne. vi gick runt lite, träffade Caroline en liten stund, sen drog vi hem till Linnea igen, Mikaela och Cecilia kom upp typ, vi snacka och lite sånt. vi stack ut lite till, träffade Jimmi  och Johan typ, satt och snacka med dem lite, så jäkla vart var det :o iaf, jag stack hem sen, satte mig här ett litet tag, åt typ, sen började jag göra mig i ordnind, för jag skulle på fotbollsträning. rolig träning denna gång också, man kommer mer och mer in i spelet sen uppehållet, känns helt bra.

pappa skjutsade hem mig hit, och jag hoppade in i duschen. när jag duschat klart, smsade jag Linnea och frågade om hon skulle ut något mer ikväll, och hon sa typ "ah visst, men senare i så fall. vi kan mötas utan för mig klockan nio". så jag började fixa mig. torkade håret, plattade det, fixade det, sminkade mig och klädde på mig på en timme (: drog ner till icaparkeringen typ, där Linnea, Josefin, Mikaela, Cecilia, Ronja och hennes kompis var. vi gick runt och lite sånt skit. träffade samt på några killar från mora som vi, eller mest jossan snackade med. vi gick en runda, och sen typ stack jag och micko hem runt halv tolv? :)
tack för en roligt dag och kväll tjejer. måste göras om ffs :D

» jag ska lägga mig i soffan och kolla på project runway. jag bloggar senare hörrni.

puss. i know you ♥ me.


6 augusti

jag drar ner till linnea nu. och så kommer hanna om typ en timme eller något? :)
sen bär det av på fotbollsträning i think, så jag bloggar senare ikväll.
då kommer det bilder, och flera inlägg ocksåå :D
men ring och smsa (mp

puss ♥


bähstavän

du är stark bähstavän. hade detta hänt mig vet jag inte alls om jag hade orkat.
jag är stolt över dig bästavän. helt otroligt att du orkar det du går igenom.
du betyder otroligt mycket för mig. jag älskar dig vännen. ♥

fotboll till döden

okej, såhär.
fotboll är den fucking bästa sporten någonsin och jag älskar den verkligen.
att springa på planen efter en boll är bättre än någonting annat, eller ja bäst efter att vara med älskling dåe :$ 
fotboll ända ner i graven, ajjemän. bollen vid fötterna, och nummer sju på ryggen, (y)  tummen upp. :D



- kom hem för en stund sen, drog ner på ip runt sex. kom ner dit, mötte upp hanna & minde. gick till läktarn och satte oss. halv sju blåste domarn igång matchen, o/ä-åsens herrar vs rättvik. och eftersom älvdalen har så pass bra lag, så vann vi såklart (a) OSLAGBARA ÄR VI :D hahahaha

iaf, ska göra mig i ordning nu, sen dra upp till brooor ((: finns på telen hela tiden ffs. ring och smsa (mp)


puss
.

kul

okej, josefin kunde inte va idag. vad ska då jag hitta på? någon som har något förslag kanske?

roligt.

5 augusti

hej bloggen.
jag vaknade runt typ halv tio, tio idag, men klev inte upp förrän typ runt halv elva?
iaf, gick upp då och satt mig i soffan. sedan började jag fixa mig. fick lov att platta håret om och om igen eftersom jag hade flätor i inatt, så det tog lite tid. jag har precis sminkat mig & nästan fixat klart håret, och nu sitter jag här och snackar lite på msn, och väntar på josefin, hon är lite trög :D hahaha, iaf jag ska dra och klä på mig nu, sedan vänta på jossan, som kommer snart, i think? :) sen drar vi ut i dt otroligt fina vädret och hittar på någonting :) skoj.
bilder kommer senare, tror jag. har både kameran och telen med mig så ;)
- men jag bloggar senare hörrni :)

pussi know you ♥ me ;)

.

godnatt :*

dagens outfit


hiss

denna munkjacka hissar vi, för den är riktigt snugg.
funderar på att beställa en.. vad tycker ni? :)
den är faktiskt riktigt snygg, och ser verkligen ut att vara skön och bekväm.


ni bestämmer

nu är det upp till er. ni bestämmer.
antingen så tar jag bort bloggen helt & hållet eller så behåller jag den, & ni besköker, läser & kommenterar den mer.
nu är det ni som får säga ert.
det är inte direkt roligt att blogga när knappt en person besöker, läser eller kommenterar den.
så, bestäm ni nu. ta bort eller ha kvar.

dagens outfit


GRATTIS TOBIAS.


grattis tobias. hoppas du får en bra dag (a

2 augusti

hej bloggen.
kom hem för en stund sen.
jag, mamma '& sarah gick upp till åsen, 1.6mil, tidigare idag. snacka om att det var skönt (:
vi kom upp till åsen, där vi gick till moster '& fick fika, sen kom pappa och hämtade oss. vi drog till kenneth, och fikade där, lekte lite med albin och sådant. sötaste bebisen på jorden, jag sväär. :D
iaf, åkte hem sen, runt typ kvart över sju?, kom hem & käkade. och nu har jag precis duschat, och ska alldeles strax fixa mig lite, sen kanske ffota liite :)

jag orkar typ inte blogga mer nu, så vi får väl höras ttyp, senare eller imorgon? :)

puωs
bara angelicah

dagens köp


- jeans.
- tröja.
- ankel strumpor.


- svarta tygskor.


- en svart bh.
- tre stycken hotpants.


1 augusti

det blev kupolen för min del idag, tillsammans med pappa, sarah '& samantha.
gick runt i massor av affärer, shoppade lite '& åt :) riktigt mysigt var det.

jag ställde klockan på 08.00 i morse, för att vi skulle ner och käka frukost. men vi gick upp först runt kvart över åtta, halv nio. vi hade gjort oss klara runt nio, och gick då ner för att äta frukost.
jag älskar hotellfrukost (a)


sedan gick vi upp på rummet för att packa. det gick på en halvtimme, 45minuter ungefär, sedan var det bara att packa in grejorna och dra vidare till kupolen.


pappa '& samantha inne på h&m.



efter tre timmars shoppande bar det av hemmåt.


- jag hade riktigt roligt '& mysigt. det måste verkligen göras om.

puωs ♥
bara angelica


dagens outfit


enkelt '& skönt :)

gårdagens outfit


31 juli

hej bloggen.
just nu sitter jag på ett hotellrum i borlänge med systers dator i knät.  klockan är typ fem över ett, &' jag ska alldeles strax sooova.
idag har jag inte alls gjort mycket. först vaknade jag runt nio, menlyckades somna om till sisådär halv elva-elva.. gick upp då, satte mig framför teven och käka frukost, sen ttyp kikade jag ett tag. sen gick jag ut och rensade bort ogräs ttyp, sen kom pappa ut och berättade att han hade hyrt ett hotellrum i borlänge. så jag rensade klart, väntade på att sarah packade klart, sedan stack jag och samantha hem te mamma och packade. vi drog hem till pappa igen, för att hämta upp honom, och for till mamsen, igen, fast denna gång för att säga hejdå liksom :)) vi var framme här typ några minuter över åtta.. fixade lite härpå rummet. sedan gick vi ut för att ääta. först skulle vi äta på en pizzeria, men så blev det inte. vi gick runt lite, och letade någonstans att äta, men hittade inget. så vi drog till donken och käkade gottgott där. sen drog vi oss till hotellrummet igen, och satte ossoch kikade teve. legat i sängen och kikat teve cirka tre timmar, mhyysigt!
klockan är mycket, och jag ska upp tidigt imorgon för att äta frukost, sen dra vidare till Kupolen och shoppa.

bilder '& fler inlägg kommer imorgon.


puωs ♥
bara angelica

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus