nattblogg

"jag bloggar igen senare". hm, blev rätt mycket senare också :o
men nu är jag här och ska till och blogga igen,
bra va? trodde väl det (;
- jag kom precis hem till mamsen igen efter att ha varit hos pappa i en vecka, dryg att flytta emellen, meh ah :o
sitter för tillfället här och lyssnar på bästa låten asså, http://www.youtube.com/watch?v=tdHs5-HTY2Y,


kikar bilddagboken också, och pratar med folk på msn. jag lär väl ska lägga mig snart. blir ingen skola för min del imorgon i alla fall, eftersom jag är sjuk och har legat med feber, hosta, huvudvärk, förkylning, med mera hela helgen, lyckat (y) inte precis. måste bli frisk tills på fredag, så jag kan låna "Paranormal Activity" med Jonte så jag har någonting att titta och mysa till på kvällen där. luciafestinatt på lördag också ju. och det kan jag ju verkligen inte missa i år igen. vet dock inte vem jag drar dit med? någon frivillig kanske?
hm, min dag för övrigt har inte varit speciellt förfylld. vaknade runt elva typ, gick ner och satte mig vid datorn, pappa fixade kakao till mig som jag drack, kikade teve och skidskyttestafett med papsen, låg där ett bra tag. datorn, teve, datorn, teve. smsat hela dagen typ, med alla möjliga. pratade med världens bästa elias, gick ner till resten av familjen, några av dom i alla fall?! satte mig i soffan och gjorde pappa sällskap, kikade på "Jakten på lycka" bästa filmen asså, sen packade vi in oss i bilen och åkte hit. hihih, intressant dag (y)


blir sängen för min del nu, tror jag. ska lägga mig och läsa min älskade Twilight, jag älskar Twilight.
Twilight Twilight Twilight.
men först, ska jag borsta tänderna och tvätta bort sminket som jag sysselsatte mig med idag. hihihih. puss på er sålänge :*


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus