kärlek på högsta nivå

jag minns det så väl, liksom som om det vore igår.
första gången jag såg dig, det var kärlek redan då. första gången var helt underbar, ett ögonblick jag aldrig någonsin kommer att glömma. både din underbara personlighet och ditt otroligt vackra utseende, var någonting jag föll pladask för. ditt sätt att vara, var helt otroligt fantastiskt. jag trodde inte mina ögon när jag från allra första början såg dig, så extremt vacker du var. hela jag pirrade inuti.
första kramen var skönare än någon annan kram jag tidigare fått. när vi höll handen för första gången, så otroligt underbart. och första kyssen, det pirrar såfort jag tänker på det. 
vi började prata om det, och du sa på skoj att du inte vågade, "tänk om du äter mig". du böjde dig mot mig och kysste mig, så fantastiskt underbart. hjärtat slog som aldrig tidigare. redan då visste jag att du var den rätta. aldrig trodde jag att jag kunde bli så otroligt kär. att få sitta där på klipporna och titta ut på havet tillsammans med dig elias, världens mest vackra människa, kändes så otroligt bra. jag saknar det. dagen jag lämnade dig ensam där nere och åkte tillbaka hem igen, var det hemskaste jag någonsin gjort. så som jag grät när jag åkte hem från dig, har jag aldrig tidigare gråtit. jag ville bara hoppa ur bilen och springa till dig..

alla de stunder jag delat tillsammans med dig, är dom bästa stunderna i mitt liv. utan dig hade jag aldrig någonsin klarat mig, allvarligt talat. du är ljuset i mitt liv, och det absolut bästa som någonsin hänt mig. du finns så långt in i hjärtat man kan komma älskling, och där kommer du föralltid att finnas kvar, oavsett vad. även om du vill eller inte. jag håller dig så hårt jag någonsin kan och jag kommer aldrig att släppa taget.
du anar inte hur otroligt mycket jag verkligen älskar dig elias.
29 juni 2009, ett datum jag alltid kommer minnas.
jag älskar dig över allting annat älskling,
glöm aldrig det.


elias björklund ♥ angelica karlsson
föralltid och evigt


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus