hela veckans uppdatering i ett och samma.

halloj.

30 augusti blev en chill dag. gjorde inte så mycket tror jag. kikade på män som hatar kvinnor, en utav de bästa filmerna jag sett. för er som inte sett den, så rekomenderar jag den verkligen!
31 augusti började andra veckan i skolan. började som vanligt klockan 08.05, gick till elva den dagen, pågrund av att det var utveklingssamtal. jag hade mitt den dagen, runt halv två. bra betyg, det gillar vi (y) resten av dagen ägnade jag åt pluggandet, och teven.


1 september tisdag, också en kort dag. hade två lektioner, no sedan bild, sen slutade jag för dagen. gick hem och la mig i soffan för att vila lite, men jag råkade somna, och sov ett bra tag faktiskt. sedan blev det träning, så pappa kom och hämtade mig när han kom hem från mora. så jag packade sakerna och pappa kom hit, så jag packade in mig i bilen och sedan åkte vi hem till honom. väl där, hade jag en timme på mig innan jag fick lov att vara klar. så jag kikade lite teve och bytte om och grejade. tränade i 90 minuter som vanligt. pappa skjutsade hem mig, och jag duschade och pratade med älskling lite senare.


2 september onsdag, gick upp till sporthallen och var ombytt och klar 08.20 då idrotten började. sprang först en kilometer som uppvärmning, och sedan hoppade vi längdhopp. sedan skulle vi springa sextio meter, jag kunde inte vara med dock, eftersom jag hade ont i höften, så jag avstog från det och fick leka funktionär istället.
i skolan var det vanlig dag, och jag slutade runt halv två. soft dag där också :) resten av dagen ägnade jag åt teven och datorn om jag inte minns fel, tog det lugnt med andra ord.
3 september torsdag, vaknade runt 05.40 då jag gick upp och började göra mig i ordning inför dagen. började som vanligt skolan klockan 08.05, hade bara tre lektioner, klf, engelska och teknik. slutade elva. gick hem då och la mig i soffan och vilade lite. packade grejerna, och så kom pappa och hämtade mig vid halv fem tiden, eftersom vi skulle spela match nere på ip. o/ä-åsen vs öna. det var kämpigt för min del, eftersom jag hade så pass ont i höften som jag hade, jag lyckades för det mesta springa och kämpa ändå, jag gav mig liksom inte. jag kom mot mål, hade dribblat bort spelarna och hade i princip bara målvakten kvar. jag sköt, och så kände jag hur det verkligen högg till i höften. jag började gråta och föll nästan. jag haltade av planen gråtandes, och slängde mig ner på gräsmattan bredvid motståndarnas mål. mamma och camilla kom fram och undrade vad som hade hänt och hur det gick. jag grät, storgrät verkligen, så jäkla ont gjorde det, fyfan. pappa ropade bort mig till båset, så mamma hjälpte mig så jag kunde resa mig upp eftersom jag inte kunde göra det själv med tanke på smärtan.. jag fick stödja mig mot mamma hela vägen bort till båset, där jag la mig ner. vi vann med 2-1, finns inget lag i denna serie som slår oss. fick stödja mig på pappa när vi skulle tacka, och fick själv försöka ta mig till båset, där jag fick stödja mig mellan mamma och per bort till omklädningsrummet. kunde inte byta om, så jag tog bara av mig fotbollsskorna, strumporna och skydden, och satte på mig tydskorna. haltade ut med väskan till bilen. gick tillbaka in, och så kom sarah på att hon hade lämnat kvar ett par kryckor som hon tidigare använt när hon hade gjort illa sig. så jag fick låna dom.
sen så hoppade jag ut på parkeringen, och så kom robin fram till mig så vi pratade ett tag. sen skjutsade pappa hem oss, och så la jag mig i soffan det första jag gjorde, och smsade med elias. så han ringde upp mig, och så snackade vi ett tag. sen blev det att bada för min del, så jag låg där och försökte slappna av lite i alla fall. gick sen och la mig i sängen och kikade på scary movie 4, lite av den i alla fall, och smsade och massa. lyckades väl somna tillslut..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus