8 augusti

halloj.
detta är inlägget som skulle ha kommit in igår.

jag sov till tio, halv elva ungefär. gick upp för att fixa mig för att sedan cykla ner till mycken tillsammans med lillasyster och mamma för att kika på några som skulle tävla med skoter på vatten. var där från tolv till runt fyra halv fem tiden, då samantha och mamma cyklade hem och jag och pappa for vidare och kikade lite av slutet på damernas match mot kvarnsveden, -tror jag. sarah, oscar, linda och hennes kompis kom förbi nere på fotbollsplanen. det började spöregna, så vi hoppade in i bilen och for till mamma där vi släppte av linda och hennes kompis.
jag for hem till pappa, där jag tvättade & fixade håret, och sminket, kläder också för den delen. när alla var klara drog vi oss ner till Östängs Gatukök och beställde mat, som vi sedan tog med oss bort till mamma och åt. väl klar, smsade jag hanna och gick till tallbacken och mötte henne. vi gick vidare ner på byn där det var crusing, massamassa bilar, och riktigt mycket folk. jag och hanna gick fram och tillbaka, ända tills klockan blev kvart i elva, då sarah kom och hämtade mig och hanna skulle hem. vi drog hem till pappa och hämtade honom. sen skjutsade sarah ner mig, samantha & pappa ner till parken, där pappa betalade in oss. där stod hanna, minde, linnea och elin och väntade på oss. vi traskade in bland allt folk, innan vi gick vidare in till karusellerna.

vi sprang runt där inne, lite överallt.
klockan blev halv ett, och mikaela kom förbi, så jag skulle gå med henne en sväng då tre killar ropade dit oss.
jag slet tag i mikaela och gick till dom. dom började fråga massa om samantha, och mig. jag stod och snackade med dom ett tag, och micko gick iväg. jag gick till samantha och dom. sen vinkade dom dit mig igen, frågade mig vad samantha hette och vad jag själv hette. jag stod där och snackade med dom ett bra tag. sen satte jag mig en bit bort från dom, då en av killarna kommer och sätter sig bredvid mig och börjar snacka. dom andra två killarna hänger på och sätter sig och snackar med mig också, vi satt där ett bra tag och snackade med dom, mest jag då eftersom alla tjejer bara dissade mig. klockan blev två och stället stängde.
bästa musik&motor hittills, jag svär. så jävla roligt var det, seriöst. måste göras om :'D

tack till dagen och natten, och till alla er som gjorde den så bra :D
hoppas vi ses igen alla, riktigt riktigt roligt var det :)

puss ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus