7 augusti

halloj.
idag vaknade jag ttyp runt halv tolv? skönt att slippa gå upp tidigt en gång.
sen jag gick upp har jag setat här, och zappat mellan kanalerna på tvn. vet inte riktigt vad som händer idag, blir antagligen att sitta hemma tills ikväll, har nämligen ett ben som gör riktigt ont.
senare blir det att dra ut en sväng tror jag, om jag hittar någon som vill följa. aja what ever.

igår så var jag med Linnea först, jag gick ner till henne, vi drog ut en sväng, gick in till henne sen. satt där och pratade, väntade också på att Hanna skulle höra av sig. hon smsa, så vi gick och mötte henne. vi gick runt lite, träffade Caroline en liten stund, sen drog vi hem till Linnea igen, Mikaela och Cecilia kom upp typ, vi snacka och lite sånt. vi stack ut lite till, träffade Jimmi  och Johan typ, satt och snacka med dem lite, så jäkla vart var det :o iaf, jag stack hem sen, satte mig här ett litet tag, åt typ, sen började jag göra mig i ordnind, för jag skulle på fotbollsträning. rolig träning denna gång också, man kommer mer och mer in i spelet sen uppehållet, känns helt bra.

pappa skjutsade hem mig hit, och jag hoppade in i duschen. när jag duschat klart, smsade jag Linnea och frågade om hon skulle ut något mer ikväll, och hon sa typ "ah visst, men senare i så fall. vi kan mötas utan för mig klockan nio". så jag började fixa mig. torkade håret, plattade det, fixade det, sminkade mig och klädde på mig på en timme (: drog ner till icaparkeringen typ, där Linnea, Josefin, Mikaela, Cecilia, Ronja och hennes kompis var. vi gick runt och lite sånt skit. träffade samt på några killar från mora som vi, eller mest jossan snackade med. vi gick en runda, och sen typ stack jag och micko hem runt halv tolv? :)
tack för en roligt dag och kväll tjejer. måste göras om ffs :D

» jag ska lägga mig i soffan och kolla på project runway. jag bloggar senare hörrni.

puss. i know you ♥ me.


Kommentarer
Postat av: daniielle <3

kyss ;*

2009-08-07 @ 16:55:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus