14 augusti

halloj.
idag vaknade jag typ runt halv ett? gick upp då. satte mig i soffan ett tag, kikade på teve. satte mig vid datorn, och började göra mig i ordning. väl klar så cyklade jag och samantha till pappa i regnet, verkligen tur med vädret.. i alla fall, kom dit och vi blev hungriga så vi typ åt. kikade teve, och fixade lite.

samantha smsade med matilda, och dom skulle ner på planen och latja lite, så jag hängde på där. vi cyklade ner, låste upp typ och hämtade bollar. väl ute på planen började vi hålla bollen i luften, som lite uppvärmning så vi inte skulle göra oss illa, med tanke på att vi har match imorgon. sköt lite, och såna grejer. iaf, efter cirka två timmar bestämde vi oss för att dra hemmåt. väl hemma så satte vi oss i soffan, och kikade på teve, någon film som gick. bestämde oss sedan för att cykla hem till mamma igen, så det gjorde vi. så nu sitter jag här, lyssnar på världen bästa låt, och typ kikar runt lite :) ska lämna över datorn till lillasyster snart tror jag :) vet inte riktigt.

hörrni, förlåt för dålig uppdatering. men har inte varit på blogghumör på ett tag nu, vet inte riktigt vad det beror på. men jag ska bättra mig, det lovar jag er :)

puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus