23 juli

hej bloggen.
idag vaknade jag runt halv nio idag, men låg kvar i sängen och myste ttyp en halvtimme eller något sånt.
jag gick iaf upp typ nio, och satte mig och kikade lite teve. sedan så hoppade jag in i duschen, rakade benen och shit. sen efter duschen så myste jag ner mig i soffan och typ spelade "Guitar Rock Tour", jag är bäst på't, haha (a)
ehm, sen typ klädde jag på mig, och nyss ätit nudlar :D, tror jag lägger mig i soffan, eventuellt sängen lite snart och försöker vila lite, jag har ttyp ont i huvudet, såååååw jag orkar träna sen. typ första träningen på 5 veckor eller något sånt. ska i alla fall bli skönt att röra på sig igen. liksom, springa efter bollen på en gräsmatta är liksom något av det bästa som finns, enligt mig då :D


har inte varit så aktiv här, skrev inte någonting igår tillexempel.
men igår så hade jag knappt tid att sitta vid datorn något. för först typ, kom pappa och hämtade mig och mamsen här, för vi skullebort te papsen och sola och sånt skit, så ringde kenneth, och frågade om vi ville se efter albin medan han och tesse va och fiskade, och det kunde vi väl. så ringde elias och vi snackade ett bra tag. sen målade jag mina lister till rummet. har inte hunnit det efter att vi tapetserade om. iaf, när som var klara efter typ en och en halv, två timmar så skulle mamma och pappa & handla, för vi skulle grilla. så vi åt och så smsa elias typ, att han och hans föräldrar åker idag, elr imorgon, så jag bestämde mig för att fixa mitt rum. så jag drog ut allt från rummer förrutom soffan, så dammsugade jag och torkade golvet. sen typ, mublerade jag om, satte upp tavlor, nya gardiner, hyllor, städade ur allt från garderoben & ttyp bäddade sängen och lite sånt, blev faktiskt riktigt mysigt! måste ju vara fint nu när älskling kommer och allt :$ iaf, klockan blev typ halv ett, ett innan sarah skjutsade hem oss hit te mamma. och idag, tror jag iaf jag ska sätta upp taklisterna hemma hos pappa. får la se hur det blir med den saken :)

men jag ska typ, lägga mig en stund och försöka vila bort huvudvärken nu, så jag pallar träna senare :)
ni får la ha det så bra, så försöker jag blogga igen sen :)
& kom ihåg, jag ÄLSKAR kommentarer :'D


puws

bbara angelicah



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus