29 augusti

halloj.
har inte bloggat på typ jättelänge nu? vet inte riktigt varför.
men det kan bero på att min design är som den är, och att det gör att jag inte har lust att blogga alls..

skolan började ju i måndags, så har haft fullt upp med den på dagarna. sen har jag tränat, spelade också match mot orsa i torsdags. självklart vann vi med 9-3, har till och med vunnit serien nu, trots att vi har två matcher kvar att spela. - oslagbara. vad har jag gjort mer i veckan? hm, varit nere på ip och latjat, även träffat robin óch hans kompis, typ pluggat och massa sånt. igår ringde therese och frågade om vi ville låna albin över natten, eftersom hon skulle umgås med några vänner, så det gjorde vi. sötare unge finns inte, jag svär.

han väckte mig runt sju i morse, han började gnälla :o jag hade sms som jag svarade på, smsade lite med elias'älskling och mert, sen somnade jag om. sen vaknade jag igen runt halv nio, så jag gick upp och höll på med albin lite. sen blev jag så trött så jag gick och la mig igen, och vaknade igen runt 20 i tolv eller något.

gick upp då, och lekte med sötisen. tog av honom kläderna för han skulle duscha med mamma, och så tog jag upp honom från duschen, och lindade in honom i handduken. sötaste bebisen i världen :D han somnade i mammas knä, så när mamma hade tat på honom blöjan och bodyn så satte jag på honom byxan, och så la vi honom i soffan, så jävla gött såg han ut och sova, seriöst :o sen när han vaknade blev det att upp och gå med honom, han var helt sprallig. sen fick jag lov att fixa mig, eftersom vi skulle ner på ip och kika när damerna spelade mot säter. så jag satte honom i gåstolen. han gick runt i den ett tag, tills therese kom och hämtade honom.

pappa ringde sedan och frågade om han skulle hämta oss, så han och oscar kom hit och hämtade oss, och så drog vi ner dit. matchen var inte så värst bra, eftersom damerna förlorade med typ 0-4? surt.. menmen.

nu sitter jag här och har jättetråkigt. jag somnar snart? jag är hur jäkla trött som helst. funderar på att lägga mig snart, så jäkla trött som jag är. sitter uppe ett tag till, så får vi se hur det blir. klockan är ju liksom bara halv tolv än? :o

smsa mycket med mig hörrni, så att jag inte somnar :')
puss


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus